MedUniverse

Career Opportunities

Customer Relationship Manager

Vill du vara med på en digital tillväxtresa inom Health Tech? Då är MedUniverse företaget för dig! Vi behöver stärka vårt Customer Relationship Team och letar nu efter en ny kollega med goda projektledaregenskaper. Som Customer Relationship Manager spelar du en nyckelroll i att bygga lojalitet och hög användning i vår plattform genom ett strategiskt, konsultativt och operativt arbete gentemot våra kunder i läkemedelsindustrin.

MedUniverse söker en person som är serviceinriktad, strukturerad och som gillar ett högt tempo, med förmåga att prioritera och leverera. Du trivs att arbeta i team, ligger alltid steget före och du vill förstå och bidra till förbättringsprocesser som gynnar kund. Vidare är du mycket noggrann och van att leverera kommunikationslösningar, ett plus är om du har erfarenhet kopplat till Life Science industrin.

Vad erbjuder MedUniverse?

 • Att tillsammans med kundansvariga driva projekt framåt och samtidigt leverera hög kvalitet och värde till både nya och befintliga kunder.
 • Att arbeta strategiskt och konsultativt för att säkerställa en framgångsrik och lojal kundrelation, med hög grad av användning i plattformen.
 • Att tillsammans med kund få ut maximala värdet från plattformen.
 • Att identifiera affärsmöjligheter hos både befintliga och nya kunder.
 • Att bli en produktspecialist och administratör av plattformen samt att ansvara för kundutbildningar i vårt molnbaserade patientfallsverktyg.
 • Att tillsammans med teamet vidareutveckla befintliga kunder och optimera processen.

Din profil

 • 2–3 års erfarenhet av projektledning och kundrelationer
 • Erfarenhet av att arbeta i och ansvara för konsultativ projektkoordinering
 • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift, övriga språk är meriterande
 • Relevant utbildning relaterat till projektledning/kundrelationer/kundsupport
 • Goda kunskaper i system/programvaror inom CRM, support, ärendehantering samt projekt- och produktionsledning
 • Att ha förmåga att både se helheten men även detaljerna såsom korrxxxwxx2x2läsning, CMS/språkhantering, logik och processflöden, som en viktig del av leverans mot kund

Kort om MedUniverse

MedUniverse har utvecklat en skräddarsydd molntjänst som riktar sig till kunder inom läkemedelsindustrin. Tjänsten är en sk SaaS, “software as a service”. Våra kunder använder den för att, via interaktiva patientfall, engagera, informera och få värdefulla insikter om hur hälso- och sjukvårdspersonal, resonerar och agerar gällande nya behandlingar och terapier. Aggregerad data samlas in, analyseras och presenteras i grafer och dashboards för att på ett pedagogiskt sätt presentera utmaningar, kunskapsluckor eller andra beteenden relaterade till exempelvis diagnostisering, behandling eller förskrivning.

MedUniverse har idag 6 anställda samt 3 konsulter med många års erfarenhet av att utveckla mjukvara och driva affärer inom ramen för “life science”-sektorn på såväl lokal som på global nivå. I dagsläget arbetar vi med de 20 största läkemedelsbolagen i världen, på fler än 30 marknader.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till Anna Omstedt, anna.omstedt@meduniverse.se. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Anna Omstedt via mail. Vi ser fram emot din ansökan och genomför intervjuer löpande from mitten av augusti.